onsdag 27. januar 2016

Jobbintervju og eksempel på jobbsøknad

Skal du på et jobbintervju her i Norge? 

Disse tre videoene kan være nyttig for deg!  
(De var i hvert fall for meg! Etter å ha sett dem mange ganger før jeg gikk på jobbintervju har jeg heldigvis fått jobb!)

*Nederst finner du et godt eksempel på jobbsøknad.

                                           
                                           EKSEMPEL:

Søknad på stilling som kokk hos Flyndra Gourmet

Jeg viser til stillingsannonse på kommunens hjemmeside og ønsker å søke på den ledige kokkestillingen hos Flyndra Gourmet. Jeg er utdannet kokk fra hjemlandet mitt, Spania. Jeg har flere års erfaring fra kokkeyrket, både fra Spania og Norge. Etter å ha bodd i Norge i 9 år har jeg tilegnet meg gode norskkunnskaper.

Jeg har en særlig lidenskap for fisk og skalldyr, og dette er den viktigste grunnen til at jeg ønsker å jobbe på Flyndra Gourmet. Til nå har jeg jobbet både som kokk og kelner på ulike kafeer og som kokk på en biffrestaurant. Men en jobb i en sjømatrestaurant har alltid vært drømmen. Rettene mine er til en viss grad preget av mattradisjonene i hjemlandet mitt, men jeg henter også impulser fra både norsk og internasjonal mat.

Som person anser jeg meg som initiativrik og til å stole på. Jeg er glad i nye utfordringer og gjør mitt beste for å bidra til et godt sosialt miljø på arbeidsplassen. Jeg legger ved CV samt attester fra mine to siste arbeidsplasser.

Med vennlig hilsen 
Mario Gómez 
1 kommentar:

Takk for din kommentar! :)