tirsdag 28. april 2015

Hva gjør meg glad


Det er jo klart at alle mennesker trenger bl.a. respekt, fred, kjærlighet og glede. Uten disse kan man bli alvorlig syk, både fysisk og mentalt. Når jeg tenker på hva som gjør meg glad, da tenker jeg, først og fremst, på sola.

Jeg vokste opp i et land hvor sola skinner nesten 365 dager per året. Strålende vær gir meg den beste følelsen! Jeg blir umiddelbart glad når jeg åpner vinduet og ser at himmelen er helt blå og sola skinner pent. Jeg klarer nesten ikke å beskrive hvor mye glad og blid jeg blir.

Siden jeg flyttet til Norge, må jeg si at jeg setter enda mer pris på sola nå. Alt blir lettere og vakrere i Norge når sola kommer opp. Jeg får mer motivasjon og energi, og derfor nyter jeg bedre livet. Det er spennende med utendørs aktiviteter!

I tillegg er det mannen min som gjør meg glad. Han er min sol i de overskyete dagene. Jeg er veldig glad i ham og vi har det bra sammen.

Min familie og venner spiller også en viktig rolle i mitt liv. Hver gang jeg snakker med eller treffer dem oppfatter jeg hvor heldig jeg er. De er min støtte og tilværelsen er mye herligere på grunn av dem.2 kommentarer:

Takk for din kommentar! :)